Режим роботи: пн-пт, 9:00-18:00
ОФІЦІЙНІ ПРЕДСТАВНИКИ


17 років

на ринку


більше

5000

проектів


800

клієнтів на обслуговуванні



Наш внесок у відновлення економіки.
Перехід до звичних умов роботи.


14 квітня 2022 р.

За період з 24.02.2022 р. по 13.04.2022 р. ми підтримали відновлення бізнес-активності та економіку України шляхом надання знижок на всі наші послуги, окрім доменів. Акційною пропозицією скористалось близько 200 Клієнтів, а загальна сума наданої фінансової допомоги складає майже 60 тис. грн. (детальніше читай тут).

Враховуючи зменшення територій окупації та відродження бізнес-активності, через неможливість нескінченно надавати допомогу у таких значних розмірах, а також через додаткові трудові витрати на оформлення та нарахування знижок, ми вважаємо доцільним повертатись до звичайних умов співпраці.

Просимо наших Клієнтів взяти до уваги, що жоден з наших постачальників не надавав нам знижок і наші видатки в цей час залишались без змін. Знижки, які ми надавали, фінансувались за рахунок резервів підприємства, а також за рахунок катастрофічного зниження зарплат і прибутку підприємства. Це була наша ініціатива з розрахунку на можливі фінансові труднощі наших Клієнтів і знижену ділову активність. Теперішнім завданням ми вважаємо подальше сприяння відновленню економіки, метою якого повинно бути відновлення довоєнних показників.

Тому ми оголошуємо про відміну нарахувань бонусів +20% на платежі, як це було оголошено 27.03.2022 р. (детальніше читай тут). Враховуючи те, що деякі Клієнти отримали акційну пропозицію і, можливо, розраховують на відповідний бонус, ми відміняємо нашу пропозицію не поточною датою, а починаючи з 21.04.2022 р.

Тобто 20.04.2022 р. є останнім днем, коли на всі платежі, які ми отримаємо на рахунок підприємства в цей день, ще буде проводитись нарахування (відповідно до умов, викладених у попередньому повідомленні).

Клієнтам, які працюють на окупованих територіях, або тим, хто з об'єктивних причин не може продовжити співпрацю у звичному режимі, ми радимо звернутись в індивідуальному порядку. Ваш випадок буде розглянуто і разом ми знайдемо прийнятне рішення.

Бажаємо всім нашим Клієнтам бути активними, а також сприятливих умов для подальшого розвитку бізнесу та економіки в цілому.

З повагою,
Директор ТОВ "Компанія Ефект"
Олександр Шанойло