Режим роботи: пн-пт, 9:00-18:00
ОФІЦІЙНІ ПРЕДСТАВНИКИ


17 років

на ринку


більше

5000

проектів


800

клієнтів на обслуговуванні



Захист від появи на сайті битих посилань тепер став ще кращим

15 березня 2021 р.

Бите посилання - це посилання, що веде на сторінку, яка не була створена або ж була видалена, чи переміщена.

Наприклад:


При кліці на посилання "Базового Просування" очікується, що користувач перейде на потрібну сторінку. Якщо ж такої сторінки не існує, то браузер повідомить про помилку:


Завдяки нашим технічним рішенням, биті посилання ніколи не були проблемою для наших клієнтів. І все ж таки додатковий аналіз виявив, що деякі дії клієнтів в системі редагування могли призвести до появи битих посилань. Йдеться про прописування вручну імені файлу на сервері. Система редагування прописує ім'я файлу автоматично, тому вручну задавати параметр немає необхідності. Проте налаштування доступне в діалозі "Налаштувати сторінку".


Зараз захист від появи битих посилань працює ще краще. Раніше система оновлювала всі посилання в меню сайту. Тепер вона ще й додатково перевіряє всі сторінки сайту. Якщо в тексті сторінки є посилання на файл, ім'я якого змінилося, то посилання оновлюється.

Тепер можна ставити нове ім'я файлу сторінки і не переживати, що де-небудь на сайті може існувати посилання на цю сторінку. Система редагування простежить, щоб всі посилання залишилися робочими - як посилання з меню сайту, так і можливі посилання в тексті інших сторінок сайту.

Оновлення вже впроваджено на всіх сайтах, які перебувають на обслуговуванні і, звичайно ж, буде наявне у всіх нових сайтах.

<< Назад