Режим роботи: пн-пт, 9:00-18:00
ОФІЦІЙНІ ПРЕДСТАВНИКИ


17 років

на ринку


більше

5000

проектів


800

клієнтів на обслуговуванні



Наше ТОВ визнано надійним партнером!

02 липня 2021 р.

Асоціація економічного співробітництва та розвитку підприємництва провела фінансово-економічний аналіз на основі показників діяльності за 2019 - 2020 роки. За його підсумками ТОВ "Компанія Ефект" включили в реєстр Ефективних організацій, рекомендованих для співпраці.

Нашу Компанію регулярно номінують в різні рейтинги. Із останнього:


"Вибір Країни" — в 2021 році.

"Національний рейтинг якості товарів та послуг"
("Краще підприємство України") — за підсумками 2018 року.

"Лідер року" —  за підсумками 2016 року.

Використання маркування вказаних рейтингів надається на платній основі, що, на наш погляд,  знецінює ідею рейтингу ("платна" нагорода викликає сумнів). Отож додотепер ми відповлялись платити за подібні нагороди. Таке наше рішення є суперечливим — адже  нас вибирають в номінанти за об'єктивними критеріями, а не через оплату. Будь-який рейтинг має організаційні витрати і повинен окуповуватись, тому  і запроваджується подібна оплата з боку переможців. Можливо, у майбутньому ми змінимо нашу політику щодо ліцензійних платежів за використання відповідних маркувань нас як переможця.

Нижче ми наводимо лист від Асоціації економічного співробітництва та розвитку підприємництва про внесення ТОВ "Компанія Ефект" в реєстр ефективних організацій, рекомендованих до співпраці.